Falsafah HR Kami

HDI adalah sentiasa mengenai orang. Di sini, anda ada dalam pusat HR inisiatif semasa dan masa depan di bawah program PHASES untuk pekerja-pekerja kami. PHASES ini mewakili peringkat hayat kerja anda yang berlabuh dengan nilai teras, teknologi, dan pandangan kita. Pandangan kami yang tidak dapat dilupakan ialah manusia adalah aset terbesar kita.


4 fasa:


Pencarian

Mencari orang yang tepat untuk pekerjaan itu melangkaui kelayakan dan kesesuaiannya. Apa yang kita cari ialah mereka yang menghargai kebudayaan kita dan berkongsi nilai-nilai kita.


Berterusan di organisasi

Untuk mengalu-alukan pekerja baru dengan positif dan menjadi sebahagian daripada keluarga HDI, kami telah mewujudkan suasana mesra yang professional dan hangat.


Menahan di organisasi

Tidak kira kedudukan atau tempoh masa dalam syarikat pendek atau panjang, kami akan merawat semua orang secara sama dan akan menghargai semua pekerja kami semacam aset bernilai dalam organisasi.


Bergerak maju

Walaupun kami ingin bekerja dengan anda selamanya, kami tahu bahawa pekerja akan datang dan pergi. Oleh itu, kami pastikan kami berpisah dengan gembira dan juga membantu menyediakan anda untuk kerjaya selepas HDI.


Ketahui lebih lanjut di www.hdiresource.com