Mengapa Bekerja Di HDI

Di HDI, kami menggalakkan semua orang menjadi usahawan dalam syarikat ... sebagai usahawan. Kami menghargai semangat, idea dan kreativiti anda. Bekerja bersendirian atau dengan kerjasama pasukan kerja antara jabatan dalam banyak projek memberi anda peluang untuk mengembangkan potensi peribadi dan profesional anda. Anda akan menjadikan syarikat kami menjadi yang terbaik dan juga akan mengeluarkan yang terbaik daripada anda. Kita akan berkembang bersama.


Program Latihan


Pelatih kami adalah masa depan kami. Kami menyediakan pelatih yang hampir lulus dengan pengalaman dunia yang mereka perlukan, tidak hanya berenang di perairan korporat, tetapi untuk mencapai garisan penamat. Kami memberi mereka pekerjaan yang memberi kesan kepada perniagaan kami.


Program Latihan Kami

Program magang ini memberikan pelajar yang telah lulus dengan pengalaman pertama mereka dalam suasana korporat yang sebenarnya. Pekerjaan sebenar, pengalaman korporat sebenar.


Program magang ini memberikan pelajar yang telah lulus dengan pengalaman pertama mereka dalam suasana korporat yang sebenarnya. Pekerjaan sebenar, pengalaman korporat sebenar. Program latihan korporat HDI adalah sebahagian daripada fasa” SOURCING” dari pengurusan Model HR HDI yang dipanggil “PHASES”- tepat kerana ia melampaui kawasan fungsional HR yang biasa tetapi juga sebagai peristiwa hayat yang dialami oleh pekerja: dari “SOURCING, ONBOARDING, RETAINING dan OFFBOARDING” .


OPada skala yang lebih besar, program ini merupakan sebahagian daripada komitmen HDI ke arah pembinaan negara: perkongsian akademik industri dalam pengurusan bakat. Sekolah perlu mendedahkan pelajar mereka kepada pengalaman korporat sebenar; HDI secara sukarela melakukan ini untuk mereka. Intern dari kolej dan universiti merupakan sebahagian daripada kumpulan bakat yang biasa untuk kebanyakan majikan - dan HDI tidak asing dengan amalan ini. Tetapi apa yang membezakan kami daripada majikan lain adalah bahawa kami memastikan pelatih mendapat pengalaman positif semasa berkhidmat di sini. Kami menyedari bahawa latihan magang adalah pengalaman pertama seseorang dalam kehidupan korporat, malah ini adalah pengalaman seumur hidup dan prosesnya mesti bermakna – menyediakan kerja praktikal dan belajar bagaimana syarikat dan organisasi berfungsi.


Maklum balas adalah komponen penting dalam program ini: pelatih menaksir aktiviti-aktiviti yang dia lalui dan dia sendiri dinilai oleh syarikat. Maklum balas ini digunakan oleh syarikat untuk terus meningkatkan program - sebahagian daripada inisiatif kami yang berkembang.


E-mel kami:

Filipina: (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Indonesia: (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Malaysia: (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Hongkong: (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Singapura: (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Mari lihat apa yang boleh kita lakukan bersama.