HDI Admix

Kumpulan media -HDI Admix Media Group menawarkan pengiklan pelbagai format penempatan media Out-Of-Home yang paling luas di negara ini.


Syarikat perdananya, HDI Admix, mengendalikan rangkaian pengiklanan Digital Out-Of-Home (DOOH) yang terbesar di Filipina, yang terdiri daripada 16 skrin elektronik format besar yang merangkumi EDSA dan meliputi pusat komersial di Cubao, Taguig dan Antipolo.


Unit pertama adalah HDI Stopways, kekal sebagai penyedia utama pengiklanan rangkaian di jalan raya utama dan kedua, juga pengurusan pada berbagai tempat menunggu dan perhentian bas dengan kerjasama Pihak Berkuasa Pembangunan Metro Manila (MMDA).


Unit yang terbesar, HDI Adventures, menyampaikan penempatan terutamanya papan iklan statik di kebanyakkan lebuh raya, termasuk Epifanio Delos Santos Avenue (EDSA), Lebuhraya Utara Luzon (NLEx), Lebuhraya Tarlac-Pangasinan-La Union (TPLEx), Selatan Luzon Lebuhraya (SLEx) dan Southern Tagalog Arterial Road (STAR) berhampiran Tol.


Dijangkau pengguna, komuter anda, dan semua orang di mana sahaja dengan HDI Admix Media Group. Kalau kami ada disini, anda akan dilindungi.


Ketahui lebih lanjut di www.hdiadmix.com