BSKIN

BSKIN direka sebagai jenama penjagaan kulit yang paling bijak, berkesan dan boleh dipercayai oleh orang ramai.


BSKIN adalah jenama penjagaan kulit yang unik sekali yang ditujukan kepada harmoni dan keseimbangan bahan-bahan anti-oksida semula jadi yang paling berkesan, ia bertindak secara sinergis untuk menyembuhkan wajah. Kami telah menggabungkannya dengan teknologi, untuk membangunkan peranti estetik inovatif yang boleh meningkatkan penembusan dan keberkesanan produk.


Dirumus khas untuk kulit orang Asia tanpa ramuan-ramuan dan pengawet yang berbahaya, semua produk BSKIN adalah selamat dan bebas alergi. Ia telah diuji secara klinikal dan terbukti memberikan anda hasil yang anda inginkan.


ELVi

ELVI

Kulit di kawasan muka dan leher adalah satu-satunya kawasan tubuh dimana kulit secara langsung melekat pada otot. Disebabkan itu, apabila otot muka memanjang atau mengecut seiring usia, tanda- tanda awal penuaan seperti kedutan dan kulit kendur mulai bermuncul di kawasan tersebut. ELVi menyediakan perawatan kulit yang tidak invasif, mod facial dan mod lifting adalah selamat, selesa untuk penyelesalan penuaan kulit anda. Penggunaan ELVi berpanjangan boleh menawarkan banyak manfaat yang berbeza.

Vita Advanced (V Line)

VLINE 1

Siri BSKIN VITA ADVANCED adalah program 5 langkah untuk membantu memulihkan semula kulit yang letih, pudar dan kendur. Bahan-bahannya bertindak secara sinergis untuk meningkatkan keanjalan sambil menghidratkan dan mengekalkan wajah anda berseri.

White Glow (W Line)

WLINE 1

Siri WHITE GLOW adalah program 5 langkah yang dirancang untuk membangkitkan cahaya dalaman anda. Bahan-bahan bertindak secara sinergis untuk meratakan serta mencerahkan warna kulit sambil melembutkan tekstur, memberikan kulit yang lebih putih berseri.


Ketahui lebih lanjut di www.bskin.com