Hari Bertuah untuk HDI Enterprise Center Ipoh

Berita gembira untuk semua Enterpriser kerana pejabat HDI Ipoh kami telah dibuka dan telah diubah menjadi sebuah pusat, HDI Enterprise Center. Pusat ini akan berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada semua Enterpriser.

HDL 77 min

Untuk menandakan hari istimewa ini, tetamu kehormat kami, Encik & Puan Chia, Cik Su-Mae Chia, Pemimpin Utama, Pemasaran Serantau dan pemimpin HDI Ipoh, Encik Liew Yee Kong hadir untuk merasmikan pembukaan dengan majlis memotong reben.


Lebih dari 100 tetamu menghadiri majlis tersebut dan majoriti mereka hadir untuk bertemu pengasas kami, Encik & Puan Chia. Terdapat perasaan hangat dan rasanya seperti perhimpunan keluarga kerana banyak Enterpriser tidak bertemu selama beberapa tahun. Pusat ini penuh dengan para Enterpriser dan pelanggan yang bersemangat untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk terbaru kami.


Selepas majlis memotong reben, semua tetamu dibawa ke bilik mesyuarat baru kami. Pembentangan dan demonstrasi produk disampaikan oleh Cik Ng Swee Lian, Pemimpin Utama, Penyelarasan Serantau. Demonstrasi langsung untuk produk Trimee dan BSKIN Intense PAF Concentrate dengan Vitamin C, mengagumkan semua orang di sana.


Selepas persembahan, semua tetamu meneruskan ke kaunter jualan untuk membeli produk kegemaran mereka. Promosi eksklusif ditawarkan untuk hari itu. Acara itu berakhir dengan sesi cabutan bertuah, set hamper produk lebah HDI dan produk penjagaan kulit BSKIN diberikan kepada pemenang bertuah.

Acara yang paling mengesankan untuk HDI Malaysia!